Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Dune HD Solo Lite / Ondertitels blijven hangen of verschijnen niet
« Laatste bericht door Franky076 Gepost op Vandaag om 07:27:31 pm »
De laatste tijd blijft een ondertitel hangen, beeld en geluid lopen gewoon door. Dan opeens verschijnen de ondertitels weer. In eerste instantie dacht ik dat er geen ondertitels waren voor dat stukje, maar wanneer ik terugspoel en opnieuw afspeel verschijnen de ondertitels wel die eerst niet verschenen.
Toen dacht ik dat het aan de film of serie zelf lag, maar het gebeurt bij elke film of serie.
Ik heb ook al geprobeerd om met de Sync correctie te spelen, maar ook dit werkt niet.
Iemand enig idee?
2
Dune HD Pro 4K / Re: QNAP NAS via NFS krijg ik niet aan de praat.
« Laatste bericht door jdulk Gepost op december 03, 2019, 04:32:31 pm »
Hi Gelmir,

Bij loopt ook alles via mijn QNAP, ik heb echter aparte snelkoppelingen gemaakt op de Dune naar de desbetreffende mappen op mijn QNAP. Werkt als een tierelier.
Gr
John
3
Dune HD Pro 4K / QNAP NAS via NFS krijg ik niet aan de praat.
« Laatste bericht door Gelmir Gepost op december 01, 2019, 07:26:28 pm »
Ik heb sinds kort een Dune HD Pro 4K Plus, die ik graag wil gebruiken om media van mijn (QNAP TS412) NAS af te spelen via LAN. Ik krijg het alleen niet voor elkaar.

Ik heb geprobeerd in de Dune bij Bronnen de map "Films" van mijn NAS als NFS toe te voegen.
Dit is gelukt, en ik kan de 2 submappen (2D en 3D) zien. Maar als ik daar in kijk zijn ze volgens Dune leeg.

Ik heb geen idee wat ik nog in de instellingen van beide apparaten kan proberen, want volgens mij heb ik alles wel geprobeerd, maar zonder succes. Kan iemand advies geven?
4
Dune HD Solo Lite / Re: Toegangsprobleem lokaal netwerk
« Laatste bericht door hvw Gepost op november 09, 2019, 06:23:50 pm »
Tot nu toe blijft het werken, fyi, ik heb VPN niet ingeschakeld op mijn netwerk. Je zou best eens gelijk kunnen hebben met je veronderstelling.

Hans
5
Dune HD Solo 4K Base / Films spelen niet af
« Laatste bericht door alex Gepost op november 06, 2019, 02:05:06 pm »
Vandaag mijn nieuwe Dune geinstalleerd. Alles werkt, films afspelen van de NAS lukt, radio, weer, alles prima. Maar de menuoptie 'film' geeft problemen. Er staat een hele batterij films, musicals enzovoort uit te zoeken, maar bij iedere film die ik kies krijg ik 'film niet beschikbaar voor afspelen'. Doe ik iets fout of moet er iets ingesteld worden? Hopelijk kan iemand helpen.
6
Dune HD Duo 4K / Instellingen Datum en TIjd
« Laatste bericht door Mistral Gepost op november 06, 2019, 10:46:30 am »
Ik heb de Zomertijd op Automatisch staan en de Tijdserver op pool.ntp.org, maar de tijd blijft een uur achter lopen, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen ?

bvd
Elsje
7
Dune HD Duo 4K / Netwerkreferenties invoeren
« Laatste bericht door Mistral Gepost op november 06, 2019, 10:17:15 am »
Ik heb er nu wel een harde schijf ingezet (geformateerd als Ext3), maar hij blijft vragen om Netwerkreferenties invoeren, welke referenties moet ik daarbij gebruiken ?, ik kan ze niet terug vinden in die karige instrukties die ik heb.

bvd
Elsje

Ik zie nu ook in Informatie dat de status van de Systeemopslag niet is aangesloten.
8
Dune HD Duo 4K / Torrents en NZBá op de Dune HD Duo 4K ?
« Laatste bericht door Mistral Gepost op november 05, 2019, 05:10:16 pm »
Hallo, ik heb net een Dune HD Duo 4K gekocht en was/ben in de veronderstelling dat je net zo als op de Popcorn Hour A-400 een NZB/Torrent op de Dune kon zetten en dat het gewoon met nzbget of een Bittorrent programma als film klaar zou staan op de harde schijf.

Ik kan geen van dat soort programmatjes terug vinden op de Dune ?, wel iets dat het via Samba zou moeten gaan maar met Samba kan ik alleen op mijn NAS kijken.

Heeft iemand een idee of weet hoe het precies moet dan zou ik dat graag willen weten.

bvd
Elsje
9
Firmware Requests / Afspelen op Solo Lite hapert
« Laatste bericht door pvt492 Gepost op november 05, 2019, 03:29:00 pm »
Bij het afspelen van films,MP4 of MKV en andere formaten, op de Dunen  Solo Lite, stopt het afspelen na 10-15 minuten en gaat dan na een 30 sec. tot 3 minuten of helemaal niet meer, verder.

Heb de Dune bekabeld rechtstreeks met de router verbonden maar zonder resultaat.

Dit probleem is nu 3 maanden oud nadat ik 3 jaar geen enkel probleem heb gehad.
Is iemand bekend met dit probleem en nog mooier met de oorzaak en oplossing?
10
Dune HD Solo Lite / Re: Toegangsprobleem lokaal netwerk
« Laatste bericht door Frenkster Gepost op november 02, 2019, 08:23:09 pm »
Denk zelf eerder aan mn VPN die roet in het eten gooit.
Als ik reboot zonder VPN lijkt het geen probleem te geven. Standaard staat ie echter aan dus uitzetten bouwt daarna eigenlijk nieuwe (veranderde) verbinding op. (=maar theorietje, snap het ook niet echt)

Beta-versie software heb ik nog niet aangedurfd want ben blij dat alles draait en ben dan eigenlijk ook zeer tevreden en je weet "if it ain't broken, don't repair it ;-)

Succes!
Pagina's: [1] 2 3 ... 10